N

Professioneel

N

Creatief

N

Ondernemend

N

Jong team

Over ons

Eén van de hoofdtaken van de businessclub is het organiseren van activiteiten. Voor en door de businessclub leden. Daarnaast zullen er ook veel activiteiten worden georganiseerd voor álle studenten van het ROC van Twente.

We willen de leden de kans geven om te netwerken, te leren en te groeien. Dit doen we door het organiseren van netwerkavonden met inspirerende sprekers, coaching van ervaren alumni studenten en het inspireren en motiveren van elkaar om alsmaar door te gaan. Lijkt dit je wat?

R

Waarom een businessclub?

Op ROC van Twente studeren duizenden studenten. Sommigen gaan na hun studie aan het werk, een groot aantal gaat doorstuderen én er is een groep die een andere weg inslaat. Die van het ondernemerschap. Ze kiezen ervoor om voor zichzelf te beginnen. Deze groep wordt steeds groter. Er zijn zelfs studenten die al een bedrijf starten terwijl ze nog op school zitten.

Wouter van den Heuvel

Voorzitter

Working hard for something we don’t care about is called Stress. Working hard for something we love is called Passion.

In de rechterhoek, Wouter van den Heuvel | 21 jaar! Ondernemen is net als boksen, vallen (soms best hard) en opstaan.

De hulp in de groei die ik heb meegemaakt binnen Ondernemerslab wil ik anderen ook gunnen. En dat wil ik doen vanuit de ROC-Businessclub. Dat doe ik met veel plezier als voorzitter sinds september 2018, toen het allemaal is begonnen met een wild idee.

Wil jij ook groeien met jezelf en jouw onderneming? Welkom!

Joy Ridha

Penningmeester

Mijn naam is Joy Ridha, ik ben penningmeester en houd mij bezig met de vormgeving van de website en de uitstraling van de ROC Businessclub.

Op 09-08-2016 ben ik begonnen met SmitPRO Webdesign en Hosting. Ik ben begonnen met mijn eigen bedrijf,  omdat ik vond dat het allemaal efficiënter en geautomatiseerder  kon. Met ons bedrijf helpen wij voornamelijk starters en ZZP’ers.

SmitPRO de website bouwer die kleine ondernemingen zichtbaar maakt.

Charissa Klein Poelhuis

Communicatie

Ik ben Charissa Klein Poelhuis en ik houd mij bezig met alle soorten teksten voor de ROC Businessclub.

Naast de ROC-B volg ik de opleiding management assistent op ROC van Twente, Gieterij. Dankzij het Ondernemerslab en ROC-B ben ik mijn eigen onderneming Maison Charié. Dit is mijn nagelstudio, waarbij ik gebruik maak van vegan en duurzame producten van het merk Glitterbels. 

Ik ben gevestigd aan de Enschedesestraat 164 en ik ben bereikbaar via 06-47 22 14 79. Maak snel je afspraak!

 

Tom Hooge Venterink

Marketing/Communicatie

Mijn naam is Tom Hooge Venterink en ik verzorg de marketing/communicatie binnen de businessclub.
Ik leg vol passie de gaafste dingen vast op beeld tijdens events en workshops die onder andere de ROC Businessclub verzorgen. Binnen mijn functie als commericeel directeur bij MarketingCannon doe ik veel commerciële ervaring op. We draaien nu een mooie tijd mee en hebben een aantal bedrijven goed door de startup/scale up fase geleidt.
Graag deel ik deze ervaring met andere leden binnen de businessclub!