N

Professioneel

N

Creatief

N

Ondernemend

N

Jong team

Over ons

Eén van de hoofdtaken van de businessclub is het organiseren van activiteiten. Voor en door de businessclub leden. Daarnaast zullen er ook veel activiteiten worden georganiseerd voor álle studenten van het ROC van Twente.

We willen de leden de kans geven om te netwerken, te leren en te groeien. Dit doen we door het organiseren van netwerkavonden met inspirerende sprekers, coaching van ervaren alumni studenten en het inspireren en motiveren van elkaar om alsmaar door te gaan. Lijkt dit je wat?

R

Waarom een businessclub?

Op ROC van Twente studeren duizenden studenten. Sommigen gaan na hun studie aan het werk, een groot aantal gaat doorstuderen én er is een groep die een andere weg inslaat. Die van het ondernemerschap. Ze kiezen ervoor om voor zichzelf te beginnen. Deze groep wordt steeds groter. Er zijn zelfs studenten die al een bedrijf starten terwijl ze nog op school zitten.

Tom Hooge Venterink

Voorzitter

Mijn naam is Tom Hooge Venterink en ik ben de voorzitter van de ROC-Businessclub. 
Ik leg vol passie de gaafste dingen vast op beeld tijdens events en workshops die onder andere de ROC Businessclub verzorgen. Binnen mijn functie als commericeel directeur bij MarketingCannon doe ik veel commerciële ervaring op. We draaien nu een mooie tijd mee en hebben een aantal bedrijven goed door de startup/scale up fase geleidt.
Graag deel ik deze ervaring met andere leden binnen de businessclub!

Kevin Slag

Evenementen

Mijn naam is Kevin Slag en ben al zo’n 6 jaar ondernemend bezig. Het begon allemaal met handel inkopen op de markten van Frankrijk, dit vervolgens meenemen naar Nederland en verkopen op Marktplaats. Inmiddels zijn er aardig wat jaren verstreken waarin ik verschillende ondernemingen opgezet heb. Momenteel samen met mijn compagnons leiden we met Tech Dog Groep vier ondernemingen.
In deze ondernemingen ligt de focus op de klant helpen van begin tot eind. Wij ondersteunen de klant op het gebied van volledig geïntegreerde kassasystemen, website/webshop (ook whitelabel in samenwerking met marketing en designbureau ’s), 100% Nederlandse hosting en online marketing.
[12:41, 12-07-2021] Maja keukenschrijver:

Maja Keukenschrijver

Marketing/Communicatie

Mijn naam is Maja Keukenschrijver en ik verzorg de marketing en communicatie van de ROC-Businessclub. 

Ik beheer onder andere de socials en communiceer met de (potentiële) leden. 

Als eigenaar van MK Handmade verkoop ik baby en kind accessoires. Ik deel graag mijn ervaringen met anderen, maar leer ook graag wat van jou!

Remy Wolters

Chef Structuur

Ik ben Remy Wolters en ben al een aantal jaren betrokken bij het Ondernemerslab.
Tom Hooge Venterink en ik hebben een aantal bedrijven in verschillende sectoren.

In de afgelopen jaren heb ik behoorlijk veel geleerd over hoe een bedrijf werkt en dat bijna alle bedrijven uit dezelfde onderdelen bestaan. Deze kennis deel ik graag met andere jonge ondernemers!