Contact Us

Heb jij een idee, vraag of opmerking? Laat het ons weten! 

Adres

Gieterij 200, 7553 VZ Hengelo

Telefoonnummer

074-852 5095

Email

Info@rocbusinessclub.nl

Stel hier je vraag, opmerking of tip!

Heb jij een vraag? Heb je een opmerking, tip of top? Laat hieronder je bericht achter! Wij zorgen ervoor dat je binnen twee werkdagen reactie van ons krijgt!

Meest gestelde vragen

Hoe kan ik lid worden?
Elke student die studeert of heeft gestudeerd op het ROC van Twente kan lid worden, maar we vinden het wel belangrijk dat je als lid van de businessclub serieuze interesse of de intentie hebt om tijdens of na je studie (zelfstandig) ondernemer te worden. Ben je momenteel al aan het ondernemen, perfect.
Zijn er kosten aan verbonden?

Nee. Wel wordt er van je verwacht actief te zijn. Dus, reageer op onze uitnodigingen,
stel je netwerk (deels) aan de businessclub voor en help de club doen groeien!

Wat kun je verwachten als lid?
Gezelligheid, training, coaching en netwerkbijeenkomsten. Wij willen je zo goed mogelijk proberen te helpen met jouw eigen onderneming.
Wat verwachten wij van leden?
Wij verwachten serieuze, ondernemende (ex) studenten van ROC van Twente. Je moet de intentie hebben om tijdens of na je studie (zelfstandig) ondernemer te worden..
Wat is precies het doel van de ROC Businessclub?
Het doel van de ROC Businessclub is het bij elkaar brengen van alle studenten die ondernemen of daar de intentie toe hebben, samen met alumni studenten (oud studenten) van het ROC van Twente. En vervolgens deze de juiste middelen geven om te netwerken, leren en groeien d.m.v. netwerkavonden met inspirerende sprekers, coaching van ervaren alumni studenten en stimulatie om alsmaar door te gaan.
Hoe is het idee voor een ROC Businessclub tot stand gekomen?

De ROC Businessclub is tot stand gekomen uit de vraag naar een centraal punt voor ondernemende studenten. Zo kunnen de ondernemende (oud) studenten elkaar vinden door middel van netwerkbijeenkomsten en workshops.